Rólunk

A 4Kids Network az ország egyik legnagyobb YouTube hálózatával rendelkezik, amelyet a Google kiemelt partneri státusszal (YouTube Certified Multi Channel Network) ismert el.

Cégünk a kulturális értékteremtés és értékőrzés céljával jött létre. Hálózatunkban saját gyártású műsorainkon túl népszerű rajzfilmek, gyerekdalok, játékok, mesék, versek, szórakoztató, humoros és ismeretterjesztő filmek, népzenei és világzenei összeállítások szerepelnek. A válogatott kulturális tartalmakat az egészséges életvitel témaköreivel ötvözzük, így a testmozgás és a gasztronómia világának ízes receptjei is színesítik kínálatunkat.

A 4kids Network több éves tapasztalattal rendelkezik on-line kampányok lebonyolításában mind a Google (AdWords) mind a Facebook és az Instagram felületein.

84

Partner

17000

Videó és Zene

190000

Feliratkozó

240000000

Megtekintés

Tartalommal rendelkező ügyfeleink kiszolgálása

Már közel száz partner csatlakozott hozzánk, akik tartalmait YouTube felületeinken magas színvonalon menedzseljük és hirdetjük.

Márkaépítés a YouTube-on

A YouTube a hatékony brand építés felülete nem csak tartalom előállítók, hanem a piaci szereplők számára is. Legyen szó szolgáltatás- vagy termékértékesítésről; mi  személyre szabott YouTube brand építési stratégiát dolgozunk ki és valósítunk meg. Ránk számíthat a tartalmak legyártásában is és a hatékony hirdetési-mix kivitelezésében is.