Magyarországon az internetezők 74%-a néz rendszeresen videót a YouTube-on. Havonta 4 millióan használják és közel minden harmadik internetező legalább egy csatornára feliratkozott már. A YouTube a digitális reklámozás új, hatékony és kreatív felülete.

Egyszerűen
közvetlen célcsoport elérés
Egyedi hirdetési megoldások
Percre pontos eredmények
Nézettségnövelés
Költséghatékonyság

Hirdetés a YouTube-on
Egyszeri kampányt szeretne megvalósítani? A YouTube-nak számos előnye van, amiért érdemes kipróbálni:
• Pont ott és pont annak hirdet, akinek szeretne
Képes és szöveges hirdetései azokhoz érnek el, akiket meg szeretne szólítani. Nemre, korra, adott érdeklődési körre is lehet hirdetni, de még konkrét tartalmakon is megjelenik hirdetés, figyelve a felhasználók fogyasztási szokásait (remarketing).
• Költséghatékony
Gondolta volna, hogy egyik legolcsóbb online hirdetési eszköz a YouTube? Csupán pár forintból is elér egy potenciális vevőt!

 

Saját csatorna építése

A hosszútávú márkaépítés biztos eszköze a YouTube. A jövő hirdetési piacának egyik legfontosabb eleme az online videók gyártása és hozzáértő menedzselése, amellyel egyre növekvő, lojális vevőkört lehet kialakítani. A Google partnereként az országban kiemelt szaktudással rendelkezünk azzal kapcsolatban, hogy miként kell ezen a felületen új tartalmat bevezetni. Aki most kezd el építkezni, az a piaci trend előtt jár, így nagyobb brand-ismertségre és profitra tud szert tenni.

 


A konverzió növelése

A YouTube csatornáról direkt forgalom irányítást tudunk generálni a cég honlapjára, webáruházára vagy egyéb online közösségi felületeire, illetve remarketing listák képzésével (összeállításával) és azok aktivizálásával még jobb eredményeket tudunk elérni az online értékesítésben.

 


Hálózati promóció és együttműködés az ismertség növelése érdekében

A márka ismertségének és jelenlétének növelése érdekében hálózatunk több mint 50 csatornáján promóciós lehetőségeket nyújtunk. Kiemeljük a legjobb tartalmakat és ezeket egyéb csatornák lejátszási listáiba helyezzük. Közvetlen együttműködésre is van lehetőség YouTube csatornáink alkotóival. Mi menedzseljük az együttműködést és a közös tartalom gyártását.

 


Saját csatorna létrehozása és kezelése márkák számára

Létrehozzuk a cég arculati és kommunikációs stratégiájához illeszkedő YouTube csatornáját és teljeskörű menedzsmentet vállalunk a legjobb eredmény elérése érdekében. Garantáljuk a feliratkozók és nézők számának növekedését, és a hatékony konverziót a cég egyéb online felületeire. Folyamatos konzultációt nyújtunk, hogy a YouTube csatorna a cég kampányainak médiafelületeként a legjobb eredményeket tudja biztosítani az üzleti oldal és a YouTube csatorna összekapcsolása által.

 


YouTube kampányok tervezése és kivitelezése A-tól Z-ig

Önálló stratégia tervezését és kivitelezését vállaljuk, fix eredmények garanciájával. Megtervezzük az üzenetet, elkészítjük a filmeket és kampánytervet készítünk a célcsoport számára precíz és nyomon követhető kivitelezéssel.

 


Akire a keresés alapján rátalálnak, az a király! – A YouTube csatorna optimalizálása

A Google kiemelt partnereként olyan jogosultságokkal rendelkezünk a YouTube felületén, amellyel egy átlagos felhasználó nem – ezért szakértőink kiváló keresőszavas eredményeket tudnak elérni. Nem mindegy, hogy egy szó keresésére az adott tartalom hányadikként jelenik meg a YouTube listáján, hiszünk abban, hogy a jövőben az tud majd sikeresen értékesíteni, aki ott lesz a keresés első oldalán.

 


Riport

Munkánk eredményei bármikor nyomonkövethetőek. Hozzáférést nyújtunk a Google analitikához és rendszeres értékelő riportot készítünk.

 

A YouTube hálózatunkon túl a 4Kids Network rendelkezik az ország legnagyobb, gyermekeknek szóló portáljával, az egyszervolt.hu-val. Itt közvetlen PR-cikkek és ajánlók, valamint klasszikus hirdetési felületek elhelyezésére is van lehetőség. Mindezek kiegészítése képpen Facebook PPC kampányok indítását és menedzselését is vállaljuk!